Den smager fantastisk - og er bestemt ikke ringere dagen efter. Fik af en eller anden grund ikke taget et foto. Følger på et senere tidspunkt...
Mørdejsbund
- 1 dl fuldkornshvedemel.
- 2 dl hvedemel.
- 1 tsk salt.
- 100 g smør.
- 2 spsk vand.
- 3 store løg i tynde både.
- 4 store tomater.
- 2 spsk olivenolie.
- 3 æg
- 1bæger hytteost.
- Fetaost
- 2 dl mælk.
- Timian
- Salt og peber.
Bunden samles og lægges ca. 1 time i køleskab.
Rulles ud og lægges i tærtefad. Forbages 5 til 10 min. i ovn ved 200 grader.
Løg skæres i tynde både og steges let gyldne i olie. Lægges i bunden af tærten. Ovenpå lægges tomater i skiver. Her ovenpå fetaost i tern. Man kan med fordel anvende typen der ligger i krydderolie, da den tilfører mere smag.
Æg piskes sammen med hytteost, mælk, timian, salt og peber. Æggeblandingen hældes over tærten. Bages ved 200 grader i ca. ½ time. Til overfladen er gylden.
Serveres med grøn salat.
Bon Appetit!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar