fredag den 14. oktober 2011

Spinatlasagne med tomat...

3 spsk olivenolie.
1 Stort løg.
1 fed hvidløg.
2,5 dl fløde.
Spinat.
Muscatnød
Salt og peber

4-5 store tomater
Lasagneplader
Tørret oregano
Revet ost
Rasp

Løg hakkes fint og svitses sammen med knust hvidløg. Spinat tilsættes. Frossen spinat kan anvendes, men i øjeblikket er det nærliggende, at anvende frisk spinat fra haven. Fløde tilsættes. Stuvningen simrer ca. 5 minutter. Smages til med revet muscatnød, salt og peber.

Lasagnefad smørres og lasagnen bygges op med lasagneplader. Dernæst tomatskiver med et drys tørret oregno og til sidst spinatstuvningen, hvorefter der startes forfra. Øverst revet ost og et tyndt lag rasp.
Bages i ovnen ved 200 grader i 30-40 minutter.