mandag den 30. januar 2012

Hjemmelavet burger 'med hele svineriet'...

Hjemmelavede burgere er en himmelsk spise. Specielt når den er lavet helt fra bunden.
Her en variant med salat, bløde løg, gulerodsstrimler, rødløg, Aioli.
Bollen er selvfølgelig hjemmebagt...
... tilbehøret er hjemmelavede 'friter' (bintje kartofler) og guacamole...


Søren's hjemmelavede burgerdressing.
  • 2 dl creme fraiche.
  • ½ dl ketchup.
  • 1 fed presset hvidløg.
  • 1-2 tsk honning.
  • cayennepeber.
  • sennepspulver.
Mængden af cayennepeber og sennepspulver doseres efter hvor meget 'bid' dressingen skal have.

Aioli
  • 2 pasteuriserede æggeblommer.
  • 3-4 fed pressede hvidløg.
  • 1 dl olie.
  • ½ tsk hvidvinseddike.
  • salt og peber.
  • citronsaft.
Æggeblommerne piskes sammen med hvidløg. Olien piskes i æggene. Piskes til en fed konsistens. Smages til med salt, peber, eddike og citronsaft.

En hel del bedre end en vis verdensomspændende burgerkædes produkter...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar