fredag den 6. januar 2012

Spicy Bulgursalat med kylling...

3 dl bulgur koges efterkogeanvisningen.

Marinade:
  • 5 spsk oliven- eller koldpresset rapsolie.
  • 2 spsk æblebalsamico.
  • 1 spsk sød chili.
  • revet citronskal.
  • salt og peber.

Marinaden vendes i bulgur mens den endnu er varm.

  • Frisk ananas i tern.
  • 1 rød chili hakket fint.
  • tørede abrikoser i tern,
  • 1 rød peber.
  • 25 g ristede mandler.
  • hakket persille.
  • hakket rødløg.
  • ½ pk. bacon skåret i tern og ristet (...kan sagtens udelades).
  • rucolosalat.
  • mango i tern.

Pyntede med granatæblekerner.
Havde jeg haft det, skulle der have været frisk hakket mynte i.

Blev serveret med pandestegte kyllingebryster.

1 kommentar:

  1. Klikkede på din blog pga. collagen, men havnede altså her ved maden. Ummmmm den skulle jeg vist prøve.

    SvarSlet